Urinesteen verwijderen met de Cee-Bee Uri-Dispenser

Ben je het zat om last te hebben van verstoppingen door urinesteen in je urinoir? Zoek dan niet verder! Cee-Bee-Cleaning heeft “DE” oplossing voor het verwijderen van urinestenen en de gevolgen daarvan.

Maak gebruik van de unieke Cee-Bee Uri-Dispenser

De Cee-Bee Uri-Dispenser

Door het gecombineerde gebruik van de Cee-Bee Urine verwijderaar en de Cee-Bee Uri-Dispenser heb je een winnaar in handen tegen urinesteen verstoppingen in je urinoir.

Plaats, bij voorkeur, na sluitingstijd de Cee-Bee Uri-Dispenser in het te behandelen urinoir en giet 1 liter Cee-Bee Professionele Urinesteen Verwijderaar
in de Uri-Dispenser.

Video afspelen

De Cee-Bee Professionele Urinesteen Verwijderaar vloeistof zal nu geleidelijk in het urinoir druppelen. Omdat dit zo langzaam gaat zal er een laagje urinesteen opgelost worden. Het is raadzaam om de volgende ochtend 2 á 3 emmers warm water door het urinoir te spoelen. Zo zullen de opgeloste en zachte delen van de urinesteen in de achterliggende leiding het riool ingespoeld worden.

Herhaal deze methode een aantal (4 á 5) dagen of zolang (kan minder zijn) totdat het urinoir weer naar behoren doorspoeld.

 

Scroll naar boven