Cee-Bee Professionele Urinesteen Verwijderaar

De Professionele Urinesteen-Verwijderaar van Cee-Bee-Cleaning is speciaal ontwikkeld om urinesteen veilig, grondig en hygiënisch op te lossen.

U kunt eenvoudig urinesteen verwijderen die zich in de toiletpot en de leidingen eronder hebben opgehoopt.

Urinesteen Verwijderen

De Professionele Urinesteen-Verwijderaar van Cee-Bee-Cleaning voldoet aan de hoge eisen van de luchtvaartindustrie. Urinesteen afzettingen kunnen worden vergeleken worden met kalk- en kalkafzettingen.

Urinesteen in de urinoirs en toiletten is niet alleen een smerig gezicht, het geeft ook een slechte uitstraling aan uw bedrijf of instelling. Afzetting van urinesteen is in eerste instantie merkbaar als een bruine of gele waas in de urinoirs en/of toiletten, die niet of moeilijk te verwijderen is met een toiletborstel en een gewone “doorsnee” toiletreiniger.

Wat te doen tegen urinesteen

Terwijl urilieten (heb wetenschappelijke woord voor urinesteen) zich ophopen, verschijnen ze als donkerbruine of bruine “cake” op de bodem van de pot. U bent dit waarschijnlijk wel tegengekomen wanneer u onderweg bent en een openbaar toilet moet gebruiken. Deze bruine aanslag is geen roest of uitwerpselen zoals sommige mensen denken, maar eerder urineaanslag. Deze fout is heel begrijpelijk, maar de bruine coating in het urinoir of toiletpot is geen nieuw gezicht. Zeker niet in restaurants of hotelkamers waar toiletten en urinoirs er goed uit moeten zien, maar ook in ziekenhuizen en sportcentra waar hoge eisen aan hygiëne gesteld worden.

Daarnaast zijn urinesteen en kalk ideale voedingsbodems voor allerlei soorten bacteriën, die zich gemakkelijk hechten aan de oneffenheden van het porselein en zich snel vermenigvuldigen. Urinesteen in het toilet en urinoir ziet er dus niet alleen vies uit, het is ook echt vies.

U kunt met eigen ogen de aanwezigheid van bruine of gele urineaanslag op de bodem van de toiletpot zien. Wij willen er om “uiterlijke hygiënische redenen vanaf. Maar het echte probleem ligt in de onzichtbare toiletafvoer. Het is niet moeilijk te begrijpen dat urinesteen zich ook ophoopt in de afvoerleiding van het toilet en urinoir. Zelfs als u geen urinesteen of kalkaanslag in uw toilet of urinoir ziet, kunnen uw leidingen behoorlijk verstopt zijn. Onze Cee-Bee- Cleaning Professional Urinesteen-Verwijderaar en de Cee-Bee-Cleaning Toiletreiniger zijn speciaal ontwikkeld om kalkaanslag en urinesteen veilig te verwijderen zonder het onderliggende materiaal te beschadigen. Cee-Bee-Cleaning schoonmaakproducten voldoen aan de hoge eisen van de luchtvaartindustrie.

Cee-Bee-Cleaning tegen urinesteen

Scroll naar boven